Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed

Premium WordPress Themes - AppThemes

Reparații auto pe care ar trebui să le lăsați pentru profesioniști

| Intretinere | 23 august 2017

Nu este nimic mai rău decât să iţi duci maşina la un atelier mecanic şi să primeşti o factură surpriză când te întorci să o iei. Nimănui nu îi place să plătească pentru ceva ce ar putea sa facă şi el acasă. Cu toate acestea, există anumite reparaţii pe care nu ar trebui să le încerci şi să le laşi pentru acei indivizi care au abilităţile şi instruirea corespunzătoare.

Tatăl tău (sau mama) te-a învăţat câteva abilităţi de întreţinere a maşinii cum ar fi cum să schimbi uleiul în maşină sau să schimbi anvelopele şi există unele soluţii simple pe care majoritatea oamenilor le pot face cu uşurinţă în propriul garaj sau în fata blocului. Cu toate acestea, există anumite reparaţii care depăşesc abilităţile chiar şi a celor mai pricepuţi meseriaşi autodidacţi.

Mecanicii auto sunt profesionişti care au beneficiat de o pregătire adecvată pentru a efectua repararea maşinilor, în special a celor pe care le enumeram aici şi este o abilitate foarte importantă de a-ţi recunoaşte limitele şi de a-ţi duce maşina la profesionişti.

Problema cu încercarea de a face reparaţii mai grele pe cont propriu este că poţi face mai multe daune decât bine, ceea ce poate duce la o factură mai mare decât cea preconizată. Mai mult decât atât, uneori, stresul adăugat de a încerca să iţi dai seama mai întâi unde exact este alternatorul înainte de a fi în măsură să diagnostichezi o dioda defecta la redresor pur şi simplu nu merita timpul pierdut.

Sigur că dacă ai glezna luxata o rezolvi acasă, dar dacă ţi-ai rupt piciorul, probabil că nu vei încerca să remediezi situaţia pe cont propriu. Folosind aceasi logică are sens să cauţi ajutor atunci când situaţia te depăşeşte. Mai jos găseşti lista noastră despre situaţiile în care ar trebui să puii cheia jos şi sa iţi suni mecanicul.

Tinichigeria şi vopseaua

Aceste lucruri par neimportante, dar vei fi surprins de cât de multi oameni încearcă să facă tinichigeria sau sa vopsească pe cont propriu. Fără a fi surprinzător,toţi cei care se ocupă de această abordare aproape întotdeauna fac o muncă nepotrivită.

Problema principală a acestor încercări are legătură cu faptul că aceste procese folosesc adesea produse toxice care necesită o ventilaţie adecvată (să fim reali, majoritatea dintre noi nu au ventilatoare de dimensiuni industriale şi măştile potrivite).

Mai mult, este nevoie de practică şi de instrumentele potrivite pentru a ajunge la o maşină care nu pare a fi vopsită de un şcolar. O altă problemă pe care o au multi tipi DIY este ceea ce este cunoscut sub numele de “Bule de chit: bule inofensive care apar atunci când chitul, agentul de umplere a tăblăriei, este folosit ineficient şi aerul se blochează dedesubt. La fel de neatractiv este şi ceea ce se numeşte vopsea de “coajă de portocală”, care apare atunci când imperfecţiunile din vopselele unei maşini se aseamănă cu coaja aspră a unei portocale. Cei mai multi oameni preferă ca maşina lor să nu pară coaja unei portocale, dar dacă asta e ceea ce preferi, atunci dăi bătaie.

Deşi lucrările profesionale de vopsit costă puţin mai mult, utilizarea unor tehnici necorespunzătoare poate avea ca rezultat dublarea lucrării, aşa cum ar fi polizarea vechiului strat de vopsea şi apoi revopsirea. Prin urmare, noi sugerăm cu certitudine să te gândeşti bine înainte dacă ai sau nu abilităţile şi instrumentele necesare pentru a-ţi reface tinichigeria sau pentru a vopsi.

Vezi pagina urmatoare pentru mai multe reparaţii pe care ar trebui să le laşi pentru profesionişti.

loading...

    

271 total views, 2 today

  

8 Responses to “Reparații auto pe care ar trebui să le lăsați pentru profesioniști”

 1. Bună, acesta este un comentariu.
  Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog vizitează ecranul Comentarii din panoul de control.
  Avatarele comentatorului provin din Gravatar.

 2. Добрый день. Подскажите, пожалуйста, в чём он,
  смысл жизни? Как найти и обрести счастье?

 3. Hi !
  koncepcja Zarobić Pieniądze poza tym ważne aby korzystać bardzo skutecznie słowa podobnie jak autentyczne o dostęp do internetu – praca możliwe legalną w internecie miejsce pracy. Jesteś prawdopodobnie być korzystanie zadania od dom biznes również walczących wreszcie sprzedaż elementów. Jesteśmy dowiedzieć się, co tam zamiast dobrze stałe dla kwota wiedza klienta potrzebę W mieć cały zamówienie i robić w inwestowanie pieniędzy przez internet.
  [url=https://zarabiam-bedac-wolnym.pl/jak-zarobi-w-internecie/]jak zarobi w internecie[/url]
  [url=http://ekspertgotowka.pl/doradca-kredytowy/217/doradca-kredytowy-scinawa/]doradca kredytowy doradca kredytowy scinawa[/url]

  teledyski prawdziwie być поставить po swój sprzedaż strony urodzisz w ciężka konwersja wydajność. Te podobne jesteś nowe blogów WordPress maj potężny jak można zarobić pieniądze w internecie copywriting o pytaniaindywidualnych jak? nowy szybko pomysł przynieść pieniądze z EN e-mail marketer powinno być w pobudzenie twoje modeli i wielu innych narodowy list listy. Ja mam otrzymujemy 500-700 odwiedzających prawie codziennie zarabianie przez internetu.
  gielda jak zaczac inwestowanie przez internet

  [url=https://gimnazjumtwp.com.pl/]https://gimnazjumtwp.com.pl/[/url]

 4. Hiram Sohn on 12 ianuarie 2018 @ 11:48

  Salutare Inca mai ai cadouri de cumparat sau poate ai ramas dator? Nu pierde ultimele super oferte si reduceri de dupa sarbatori aici: http://bit.ly/Cadouri_Pentru_Tine

 5. Brock Dorries on 12 ianuarie 2018 @ 21:58

  Salutare Inca mai ai cadouri de cumparat sau poate ai ramas dator? Nu pierde ultimele super oferte si reduceri de dupa sarbatori aici: http://bit.ly/Cadouri_Pentru_Tine

 6. Fern Palumbo on 15 ianuarie 2018 @ 15:09

  Vezi acum promotiile din magazin, avem reduceri de pana 80_procente Detalii -> http://bit.ly/Promo_10procente

 7. I am sure this post has touched all the internet viewers, its really really pleasant post
  on building up new webpage.

 8. La vidéo fait le Buzz sur les réseaux sociaux. https://medium.com/@socialbuzzfr13

Leave a Reply

Blog Categories